Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Stilfuldt møbleret feriehus på Holmsland

Bare fordi der er tale om et feriehus i udlejning, kan møbleringen sagtens være både stilfuld og moderne. I huset hér, er møblerne valgt mørke og maskuline, og samtidig i en kvalitet der kan tåle intensiv brug.

Stilfuldt møbleret feriehus på Holmsland

Mange forbinder nok intuitivt møbleringen af et feriehus med den lyse, lette Ikea-stil, men skandinavisk design er andet og mere end birketræ og formspændt finér. Faktisk kan man, som i huset hér, få en helt anden og mere kraftfuld karakter frem i rummene, ved netop at spille på kontrasten til Troldtekt-lofterne og de hvide vægge, og møblere med mørkere træsorter og farver.

Tillader rummets facon at gøre det, er det super at møblere spisestuen med et rundt bord, der fungerer optimalt uanset om man er 2, 4, 5 eller 6 til spisning.

Hos Klittens Møbler & Tæpper har vi mange årtiers erfaring med møblering af sommerhuse og ferieboliger, og ved hvad der holder, og hvad der ikke holder i brug. Og vi hjælper gerne.

Et par gode pladser til køkkenskrivere: hvide barstole fra danske Hay. Foto: Feriepartner Søndervig.

Har du brug for sparring eller rådgivning til møblering af dit eget sommerhus, er du mere end velkommen til at kontakte os. Også selv om du bare er på udkig efter en pris. Huset hér lejes ud på ugebasis via Feriepartner Søndervig.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper