Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møbler og nye gulve i førstesals ferielejlighed

En førstesals ferielejlighed i Bjerregaard, der nu i foråret har fået en ordentlig omgang: Alle møbler pånær lædersofaen og sofabordet er skiftet, og gulve og vinyl i stuen, køkkenet, gangen og badeværelset er fornyet.

Møbler og nye gulve i førstesals ferielejlighed

Lejligheden hér har været i udlejning gennem mange år, og var efterhånden blevet lidt træt. I samråd med ejerne, og i samarbejde med MidtVest Malerfirma og Genarbejd i Hvide Sande fik Klittens Møbler & Tæpper derfor til opgave at lave en opfriskning og ny møblering.

De gamle laminatgulve i stuen, køkkenet og gangen var godt og vel slidt ned, men i stedet for at skrælle det hele af, valgte vi at lægge et nyt, slidstærkt egetræslaminat ovenpå. En både elegant, og relativ omkostningseffektiv løsning.

I tråd med det rå bolværkstræ, der er brugt som ny topplade i køkkenet, valgte vi et spisebord og et højt barbord af FSC-mærket, røget eg, der ligesom spise- og barstolene er fra House of Sander.

I samme ombæring som gulvet i stue, gang og køkken, valgte vi at skifte den udtjente vinyl omkring brusenichen og på gulvet i badeværelset. Ikke mindst fordi ferielejligheden ligger på første sal, er vinyl den optimale, fugtsikre løsning.

Sengene i lejligheden er Hjemme Hos' egenproducerede boxmadrasser fra Thy. Husk, at vi har faste lave priser på boxmadrasser og senge; både som saml selv, og den mere bekvemmelige løsning, hvor vi leverer og om ønsket også tager de gamle, udtjente senge med retur.

Går du selv og overvejer en opfriskning af din feriebolig, så kontakt os og tag en uforbindende snak.

Ferielejligheden på Kirksvej 2 i Bjerregaard er udstyret til 6 personer, og kan lejes via Esmark Feriehusudlejning.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper