Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Gulve, senge, og vinyl til nybygning fra Vestværftet

Klittens Møbler & Tæpper kan med god grund kalde sig Danmarks vestligste møbel- og tæppeforretning. Derfor har vi ind imellem også fornøjelsen af at arbejde på projekter som nybygningen Aksel Johan hér.

Gulve, senge, og vinyl til nybygning fra Vestværftet

Klittens Møbler & Tæpper har i mere end et halvt århundrede leveret møbler og gulvbelægning til en lang række spændende, anderledes kunder. Med beliggenheden i Hvide Sande, følger nemlig også muligheden for at arbejde sammen med kunder som eksempelvis Vendelbo Wood Work og Vestværftet på projekter som nybygningen hér, hvor vi har leveret gulve, sofaer og sengetøj, og har monteret vinyl i badeværelserne ombord.

Det er selvsagt både sjovt og lærerigt at være med på den salgs (for vores branche noget ekstraordinære) projekter. Og det giver os samtidig en bred erfaring, der gør os i stand til at finde løsninger på selv de mest bøvlede udfordringer; noget, du som kunde i butikken selvfølgelig også kan have stor gavn af.

Har du et badeværelse der skal fugtsikres, er vi certificeret til at lægge vinyl, nøjagtig som vi har gjort det ombord på Aksel Johan. Og uanset om du er ved at bygge et nyt feriehus, eller gerne bare vil have et bud på et nyt møbel eller stuegulv hjemme er du velkommen til at kigge ind og få en snak 😊

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper