Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møblering af førstesals ferielejlighed

Møblering af en genial 8-personers ferielejlighed i hjertet af Hvide Sande, der ligger tæt på både slusen og nordstranden. Lejligheden lejes ud på ugebasis, og er perfekt til både lystfiskere, og vennepar, der holder ferie sammen.

Møblering af førstesals ferielejlighed

Klittens Møbler & tæpper havde i sommer fornøjelsen af at levere møbler til denne ferielejlighed, på førstesalen over Hvide Sandes legendariske fiskerøgeri. Lejligheden har 8 sovepladser, og udemærker sig ved en formidabel udsigt ud over nordhavnen.

Når du møblerer en ferielejlighed, er det alfa og omega at du vælger dine møbler så de rent faktisk kan tåle at blive brugt. Hos Klittens Møbler & Tæpper har vi mere end 50 års erfaring med møblering af sommerhuse på Holmsland Klit. Og selv om du måske tror at det er væsentligt dyrere at handle møbler hos en fagmand, garanterer vi, at vi kan levere kvalitetsvaren til en super skarp pris.

Den store flyder i TV-stuen har et slidstærkt, rengøringsvenligt betræk, og vil kunne holde sig pæn i mange år. Fotos © Esmark Feriehusudlejning.

Sengene i lejligheden, får vores kæde Hjemme Hos selv produceret i Danmark. Der er tale om et gennemtestet produkt, vi gennem årene har solgt til utallige udlejningshuse.

Skal du bruge senge til dit eget sommerhus, er vi uanset hvadaltid klar med et godt tilbud. Vi har faste lave priser på boxmadrasser & senge, fra 2.999,- for 2 styk.

Ferielejligheden rummer som nævnt op til 8 personer, og ligger i hjertet af Hvide Sande med en formidabel udsigt ud over nordhavnen. Den kan lejes på ugebasis gennem Esmark Feriehusudlejning.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper