Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Komplet interiør til nybygget sommerhus i Aargab

Billeder og stemning fra et netop afleveret byggeprojekt på Tingodden i Aargab, hvor bygherre har hyret Klittens Møbler & Tæpper ind til at levere det komplette inventar. Lad dig inspirere, og kig forbi for en uforbindende snak om dit eget projekt.

Komplet interiør til nybygget sommerhus i Aargab

Hos Klittens Møbler & Tæpper har vi gennem mere end et halvt århundrede fulgt udviklingen på feriehusfronten, og leveret alt fra simple bænke og spiseborde til komplette indretninger af nye feriehusprojekter.

I sidstnævnte kategori, har vi netop haft fornøjelsen af at aflevere det her spændende projekt, med komplet indretning af et skønt, nybygget sommerhus i Aargab: alt fra senge, borde, stole og sofaer, til lamelgardiner, lamper, spillemaskiner og billard.

Som kunde, kan du trække på vores mangeårige erfaring: Vi kender de krav moderne feriehusgæster møder husene med, og ved hvad der virker og kan holde til intensiv udlejning (og hvad der ikke gør og hvad der ikke kan).'

Er du i planlægningsfasen af dit eget sommerhusprojekt, eller overvejer du en opgradering af dit eksisterende feriehus, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper