Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Senge, møbler og gulve til nyt Langsand-hus

Interiørbilleder fra Langsand langs vand, hvor vi har leveret senge og møbler.

Senge, møbler og gulve til nyt Langsand-hus

Klittens Møbler & Tæpper har leveret senge og møbler til en række af de nye ferieboliger i projektet Langsand langs vand.

Noget af det vigtigste i et udlejningshus, er kvaliteten og slidstyrken på sengene. Ferielejligheden her er udstyret med senge fra Hjemme Hos egen OPUS-serie. Sengene er produceret i Thy, og findes i flere forskellige kvaliteter og prisklasser.

" Klittens Møbler & Tæpper har kæmpestor erfaring med indretning og møblering af sommerhuse, Karsten ved hvilken pris, kvalitet og service der er brug for i forhold til udlejningshuse. Så vi er altid glade for, at anbefale vores husejere at bruge Klittens Møbler & Tæpper. "

Lykke Nielsen Høj, Feriepartner Hvide Sande

Lædersofaer og lænestole i stuen. Foto: Feriepartner Hvide Sande.

Klittens Møbler & Tæpper har også monteret gulvene i ferielejligheden. Gulvbelægningen er faktisk ikke træ, men et ekstremt slidstærkt vinylprodukt fra Amtico Spacia, magen til det, vi har monteret ombord på flere trawlere, som eksempelvis norske Knut Olav.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper