Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møblering og indretning af nyt luksussommerhus

Klittens Møbler & Tæpper og Bolighjørnet, har sammen leveret såvel møbler, som brugskunst og billeder til dette nyopførte luksussommerhus i Aargab.

Møblering og indretning af nyt luksussommerhus

Klittens Møbler & Tæpper er ikke bare møbler, tæpper og gulve: sammen med vores søsterforetagende Bolighjørnet, kan vi levere alt fra senge, borde og stole, til brugskunst og danske designklassikere, samt unikke plakater og billeder til væggene.

Dette nyopførte murermesterhus i Aargab, har vi bestykket med møbler både inde og ude, ligesom gallerier og pynt er fra Bolighjørnet i Hvide Sande. Vi har også leveret billiardet, barstole og -bord, og de lækre loungemøbler fra henholdsvis Topline og ACO Møbler.

Billiardstue, med tilhørende barsæt og lounge. Foto: Esmark Feriehusudlejning.

" Vi anbefaler meget gerne Klittens Møbler & Tæpper til vores husejere, de holder hvad de lover og er altid konkurrencedygtige med priserne. Deres service og levering er unik og det er faktisk dem der har leveret kontormiljøet til vores eget domicil i Søndervig. "

Anders Thygesen, Esmark Feriehusudlejning

Foto: Esmark Feriehusudlejning.
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper