Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møblering af kunstnerhus på Tyskerhavnen

Selv med ganske få kvadratmeter er det muligt at indrette et feriehus der sidder lige i øjet. Huset her er bare 50 kvadratmeter, men rummer både feriebolig, med plads til 4 voksne, og atelier med panoramaudsigt over Tyskerhavnen.

Møblering af kunstnerhus på Tyskerhavnen

En række af de små redskabshuse på Tyskerhavnen i Hvide Sande er de senere år omdannet til små ferieboliger og kunstnerhuse. Huset her blev færdiggjort i sommeren 2020, og rummer en boligdel på knap 30 kvadratmeter (+ hems), og et atelier på knap 20 kvadratmeter. Med så relativ lille et grundplan, gælder det om at tænke (multi)funktionelt, og udnytte pladsen bedst muligt.

Kunstnerhuset rummer en kompakt feriebolig, i åben forbindelse med et lyst atelier.

Kunstner eller ej; en typisk sommerhusgæst sover vel et sted mellem 7 og 8 timer hver nat. Mindst. På en uge fra lørdag til lørdag, er det mere end 2 sammenhængende døgn. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvordan soveværelserne er indrettet og møbleret. Er der ét møbel og ét rum, det for alvor giver mening at opgradere i et sommerhus, er det der hvor der soves.

Napper: En skøn daybed fra danske Innovation Living.

Kunstnerhusets stue er indrettet med en gedigent, og uhyre slidstærkt plankebord: model Samsø i massiv eg, produceret eksklusivt for Hjemme Hos. Bordet er super velegnet til udlejningshuse. Det kan vaskes med almindeligt sæbevand, og selv større ridser kan klares med en let slibning og lidt møbelolie.

Kunstnerhuset lejes ud på ugebasis via Feriepartner Hvide Sande.

Overvejer du at opgradere dit eget udlejningshus med nye senge og møbler, så kig bare ind i butikken. Vi har mange års erfaring med indretning af sommerhuse, kender faldgruberne, og hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper