Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møbler og tæpper med markant personlighed til sommerhuset

Møblerne og inventaret er en væsentlig del af helhedsoplevelsen i et sommerhus. Det at investere lidt ekstra, og købe gedigne kvalitetsmøbler, kan i sidste ende vise sig at være en god forretning.

Møbler og tæpper med markant personlighed til sommerhuset

Når det kommer til indretning af sommerhuset, er det hvide, skandinaviske udtryk en sikker vinder. Der er imidlertid intet i vejen for at vælge en lidt mere markant, maskulin stil, som ejerne af dette nyopførte sommerhus i Bjerregaard har gjort.

Lædermøbler bliver kun smukkere med årene, og en gedigen lædersofa kan vise sig at være en rigtig god investering; ikke mindst i et udlejningshus. Sofahjørnet i sommerhuset hér er fra danske Hjorth Knudsen, og sofabordene fra ACO Møbler i Grenå.

Canvas Collage-tæppe fra Ege. Foto: Esmark Feriehusudlejning.

Når det gælder møblering af et sommerhus der lejes ud, og derfor er beboet det meste af året, er møbler af god, gedigen kvalitet i det hele taget en god investering. Lavprismøbler slides uforholdsmæssig hurtigt, og må derfor skiftes tilsvarende oftere.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper