Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Møbler og interiør til rå betonvægge

Så råt, flot, og gennemført kan det gøres. Vægge og gulve står helt nøgne, og møbler og interiør er nøje udvalgt til at tilføre både kant, sjæl og varme. Se billederne fra Schmidt-brødrenes nyopførte luksussommerhus i Bjerregaard.

Møbler og interiør til rå betonvægge

Mange vil elske det, mens det for andre måske lige er råt nok. Men én ting er sikker: Designet, og stilen i brødrene Schmidts nyopførte sommerhus i Bjerregaard står snorlige og stringent, som et stjerneeksempel på at det i dén grad er muligt at skille sig ud med noget andet.

Brødrene er begge murere, og har grundmuret huset i moderne grå teglsten. Indervæggene er støbt i ét, og står i rå beton, mens de gennemgående gulve er lavet i cementbaseret flydespartel. Som modvægt til de rene, rå flader, er stuen indrettet med en varm, rødbrun Fleming lædersofa, og et plankebord i egetræ fra Svane.

Hyggehjørne med super komfortable sækkestole fra aalborgensiske SACK it.

En stor del af interiøret og billederne i huset er udvalgt fra Klittens Møbler & Tæppers søsterbutik Bolighjørnet, der er specialiseret i boligindretning og indretningstrends.

Løst, sort tæppe, til at samle indretningen omkring sofahjørnet.

Søger du inspiration til dit eget feriehus, er du mere end velkommen til at kigge forbi vores butikker. Vi har mange års erfaring med indretning af udlejningshuse, og hjælper altid gerne med at finde de rigtige produkter til den rigtige pris.

Sommerhuset er opført i 2021, og udlejes på ugebasis via Esmark Feriehusudlejning.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper