Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Kvalitetsmøbler og flotte billeder til smukt nybygget sommerhus

Et af de sommerhuse, hvor man bare bliver imponeret over detaljerne, og den omhu der er lagt i tingene. Vi har fået lov at levere såvel møbler, senge, som billeder og gulv, og husets ejere er ikke gået på kompromis.

Kvalitetsmøbler og flotte billeder til smukt nybygget sommerhus

Klittens Møbler & Tæpper har haft fornøjelsen af at levere både møbler, senge, billeder og trægulv til dette fantastiske, nyopførte sommerhus i Aargab.

En ordentlig flyder af en lædersofa, der er lavet til at blive brugt.

Et spisebord i massiv træ er en ideel løsning til sommerhuset: dels er det modstandsdygtigt overfor slitage, og selv større ridser og skrammer kan let slibes væk; dels har træet en sjæl, der tilføjer både hygge og varme til husets indretning.

Plankebordet i huset her er Egeskov, i 30 mm olieret eg fra danske Svane Design, med matchende spisestuestole i rødbrunt PU-læder.

I udlejningshuse er det ekstra vigtigt at møblerne er af en god kvalitet, og kan tåle at blive brugt. Nøjagtig som kobberet på huset facade, bliver den lædersofa ejerne har valgt her kun smukkere med årene.

Både i butikken på Parallelvej, og i vores søsterforretning Bolighjørnet på havnen, har vi et stort udvalg af flotte billeder og plakater. Vi samarbejder med flere forskellige lokale fotografer, og ligger også inde med en lang række stilfulde, moderne illustrationer.

Vi plejer at sige at sengene er sommerhusets vigtigste møbel, og sælger sommerhussenge i flere forskellige kvaliteter og prisklasser. Også i huset hér har vi leveret de gedigne, dansk producerede senge fra vores eget kædesamarbejde.

Køber I sommerhussengene hos Klittens Møbler & Tæpper, kan I vælge en full-service løsning, hvor vi både leverer og monterer de nye senge, og kører eventuelle gamle senge væk. I kan også vælge selv at gøre arbejdet, og spare lidt på dén konto.

Kig ind i butikken, eller ring til os på 97 31 16 59 og få en uforpligtende snak.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper