Vi er her for at hjælpe

Er du på udkig efter en god handel eller bare åben for ny inspiration? Uanset hvad, er vi altid klar med et godt råd eller en god deal 😊

Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image Klittens Møbler & Tæpper │ Hvide Sande cover image
Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper

Drømmesofaen fra TV2's SOMMERDRØMME

Gør som Cassia og Charles fra TV2's Sommerdrømme, og køb jeres nye Hjort Knudsen-sofa hos Klittens Møbler & Tæpper i Hvide Sande.

Drømmesofaen fra TV2's SOMMERDRØMME

Drømmer I også om en sofa som Cassia og Charles' fra TV2's Sommerdrømme, så er der al mulig god grund til at kigge forbi Klittens Møbler & Tæpper i Hvide Sande.

Living Room Motion-sofaen er dansk design fra den familieejede, vestjyske møbelproducent Hjort Knudsen, og fåes i flere forskellige farver og polstringer. Vinderparret i Sommerdrømme købte sofaen lokalt, og lige nu sælger vi faktisk drømmesofaen til en favorabel kampagnepris.

Se, og prøv Living Room hos Klittens Møbler & Tæpper.

I er altid velkomne hos Klittens Møbler & Tæpper, hvor I kan se, og prøve vores store udvalg af sofaer, og rigtig mange andre spændende møbler. Vi har årelang erfaring med møblering af udlejningshuse, og ikke mindst gode, skarpe priser. Overvejer I at opgradere jeres eget sommerhus med nye møbler, nu inden grænserne genåbner for tyske gæster, bør I kigge forbi.

Sommerhusene fra Sommerdrømme ligger i øvrigt i klitterne, mindre end en kilometer fra butikken, og er bestemt også et kig værd.

Klittens Møbler & Tæpper profile image Klittens Møbler & Tæpper