Bogmærker

Du har endnu ikke bogmærket nogen indlæg. Klik på for at bogmærke et indlæg.

Er du— 

  1. et ungt menneske, der har mod på at hjælpe os frem til sommer, primært med udkørsel af møbler og andet fysisk arbejde? Eller— 
  2. overvejer du en fremtid indenfor møbelbranchen, og kan du lide at komme rundt og snakke med forskellige mennesker?

I begge tilfælde er jobåbningen hér måske noget for dig 😊

Klittens Møbler & Tæpper er med 4 fastansatte en forholdsvis lille virksomhed. Det betyder, at du som en del af vores team vil få lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, og at dagene sjældent ligner hinanden. For at tingene kan fungere, kræver det selvfølgelig også at du selv er fleksibel.

Flere af arbejdsopgaverne er af fysisk karakter, og kræver et normalt, godt helbred.

Vi forventer at du er selvstændig og ansvarlig, og at du har mod på forskellige opgaver, såsom kundebetjening, og levering og montering af møbler. Vi er på fornavn med langt de fleste af vores kunder, og det er vigtigt at du er venlig og imødekommende, og at du kan lide at tale med folk.

Som du kan se her på vores website, arbejder vi meget med møblering af sommerhuse, og gulvlægning i forbindelse med renoveringsprojekter og nybyggeri. De senere år, har vi ligeledes solgt en del danske designermøbler, og helt generelt kan vi sælge det meste på markedet til den rigtige pris.

Om du kommer fra den ene eller anden baggrund er mindre væsentligt.

Er du interesseret i en læreplads som gulvlægger eller butiksassistent, kunne det også være interessant.

Ring (40 53 16 59), eller kig forbi og få en snak med indehaver Karsten Madsen, hvis det vi har at tilbyde, matcher det, du gerne vil.