Bogmærker

Du har endnu ikke bogmærket nogen indlæg. Klik på for at bogmærke et indlæg.

På grund af travlhed søger vi en ny kollega til omgående tiltrædelse.

Vi forventer at du er selvstændig og ansvarlig, og at du har mod på forskellige opgaver, såsom kundebetjening, og levering og montering af møbler.

Klittens Møbler & Tæpper er en virksomhed, hvor vi er på fornavn med langt de fleste af vores kunder, og det er vigtigt at du er venlig og imødekommende, og at du kan lide at tale med folk.

Som du kan se her på vores website, arbejder vi meget med møblering af sommerhuse, og gulvlægning i forbindelse med renoveringsprojekter og nybyggeri. De senere år, har vi ligeledes solgt en del danske designermøbler, og helt generelt kan vi sælge det meste på markedet til den rigtige pris.

Klittens Møbler & Tæpper er med 4 fastansatte stadig en forholdsvis lille virksomhed. Det betyder, at du som en del af vores team vil få lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, og at dagene sjældent ligner hinanden. For at tingene kan fungere, kræver det selvfølgelig også at du selv er fleksibel.

Flere af arbejdsopgaverne er af fysisk karakter, og kræver et normalt, godt helbred.

Om du kommer fra den ene eller anden baggrund er mindre væsentligt. Er du interesseret i en læreplads som gulvlægger eller butiksassistent, kunne det sagtens være interessant. Du kan under alle omstændigheder påregne varig ansættelse.

Ring (40 53 16 59), eller kig forbi og få en snak med indehaver Karsten Madsen, hvis det vi har at tilbyde, matcher det, du gerne vil.